Grundskolen, Ungdomsuddannelser

MOR!

  • Dato
    21.4.2020 - 29.8.2021

Nærværende eller fraværende, støttende eller dominerende, varm eller diabolsk – alle har en MOR!

Netop undersøgelsen af moderskabet – belyst gennem skiftende opfattelser i kunst- og kulturhistorie op gennem det 20. og det 21. århundrede – er omdrejningspunkt for efterårets store Louisiana-oplevelse.

Der er tale om en stor, sanselig og rigt udfoldet fortælling, hvor moderskabet anskues med kulturhistorisk, filosofisk, psykologisk og kunstnerisk dybde. En fortælling, som i lighed med Louisianas nylige udstilling om MÅNEN både peger bagud og samler spor, der rækker frem til nu. Et helt centralt spor i udstillingen er de strømninger og markante forandringer, der de seneste godt hundrede år har præget samfundsudviklingen og udfordret kvinders traditionelle sociale position – hvilket har sat opfattelsen af moderskabet og de traditionelle kulturelle normer og forventninger under pres.

Udstillingen samler værker af bl.a. Louise Bourgeois, David Hockney, Yayoi Kusama, Rineke Dijkstra, Ragnar Kjartansson, Paula Modersohn-Beckerog Candice Breitz. Samt bidrag fra en række yngre kunstnere, som er skabt specielt til udstillingen og giver et helt aktuelt perspektiv på forholdet til… mor!

BOOKING
Et forløb i MOR! udstillingen kan bookes tirsdag og torsdag kl. 9 og kl. 10 i ugerne 20, 22, 23.

Ring på tlf. 49 19 07 19 (mandag – torsdag, 9.00 – 15.00)
Ved booking vil vi bede dig specificere:

  • Dato og tid for undervisningsforløb
  • Antal deltagende elever
  • Hvilket forløb der ønskes
  • Kontaktinformation samt email hvortil ordrebekræftelsen skal sendes
  • Hvis nogen i gruppen har gangbesvær af hensyn til adgang til undervisningslokalet