Grundskolen

Kroppens sprog

Hvad fortæller kroppen? Hvordan tyder vi kroppens sprog? Vi kigger på hvordan kunstnere bruger kroppen som del af en fortælling.

Vi kigger på kroppen i kunsten og ser på hvordan kunstnere bruger kroppen som del af en fortælling, fx om følelser og forhold mellem mennesker. Imens vi undersøger kroppen i kunsten bruger vi også vores egen krop og sansning.

I forløbet stiller vi skarpt på udvalgte værker fra Louisianas samling. Vi inddrager værker, der dækker en bred vifte af kunstneriske udtryksformer, fx maleri, fotografi, skulptur, videokunst og installation. Undervejs inddrager vi kropslige øvelser, skitsetegning og processkrivning. I værkstedet skaber de yngste elever deres egne fortællinger i skulptur.

SÆRLIG INFO
Dette forløb er forbeholdt 2.-6. klasse.

Hent undervisningsmateriale

SÅDAN BOOKER DU

Skoler kan i øjeblikket kun besøge museet i forbindelse med bestilte undervisningsforløb.

Grundet restriktioner tilbyder vi øjeblikket udelukkende 1 times undervisningsforløb kl. 9 og kl. 10 i enten MOR! eller Arthur Jafa udstillingerne i følgende uger: 20, 22 og 23. Tirsdag og torsdag i MOR! Onsdag i Arthur Jafa.

I Louisianas skulpturpark kan klasserne stadig bestille vores faste 1- og 2- timers forløb med start kl. 10.30. Vælg mellem Kroppens sprog, Skab det nye eller Skulpturpark.

For booking og yderligere information ring på tlf. 49 19 07 19 (mandag – torsdag, 9.00 – 15.00)
Ved booking vil vi bede dig specificere:

  • Dato og tid for undervisningsforløb
  • Antal deltagende elever
  • Hvilket forløb der ønskes
  • Kontaktinformation samt email hvortil ordrebekræftelsen skal sendes
  • Hvis nogen i gruppen har gangbesvær af hensyn til adgang til undervisningslokalet

Mødested: i parken foran villaen