ABONNEMENTSKONCERTER SÆSON 2020-2021

Louisianas abonnementskoncerter for sæsonen 2020-2021 byder bl.a. på verdensstjerner som Midori, Jonathan Biss, Víkingur Ólafsson, Sergej Krylov, Pavel Haas Kvartetten, Boris Giltburg og Emmanuel Pahud. For mere info kontakt musikchef Lars Fenger på tlf. 2858 5058 eller lf@louisiana.dk

LOUISIANA MUSIC

Louisianas særlige renommé som et fristed for internationale musikere, der dyrker kammermusikken, har medvirket til at skabe et særligt tillids- og tilhørsforhold med kunstnerne. Det nyder museets koncertgæster godt af, og det kommer også til udtryk på Louisiana Music - en platform på nettet, der formidler klassisk musik ved at bruge den mest moderne filmteknologi.

Filmene går helt tæt på, så man så at sige oplever musikken indefra. Stéphan Aubé, der forestår indspilningerne, har som mål at formidle musikken "fra den anden side" og føre os ind i et særligt rum, "som ikke umiddelbart kan opleves i en koncertsal."

Følg linket herunder for at opleve verdensstjerner som Lise Berthaud, Denis Kozhukin, Emmanuel Pahud og Christian Poltéra.

Alle koncerter

Se hele kalenderen