BESTIL NU TIL NY SÆSON

ABONNEMENTSKONCERTER 2023-2024 

Oplev en perlerække af verdens bedste kammermusikere i Louisianas abonnementskoncerter over syv aftener, der hver gang kan kombineres med enestående kunstoplevelser og koncertbuffet i museets idyllisk beliggende Bådehus.

Se program og bestil

Glæd dig til næste år...

Den 11. juni blev ”Il festival più piccolo del mondo” – verdens mindste festival (1 koncert) – afholdt for tredje år i træk i Louisianas Bådehus med den franske strygekvartet Modigliani. På programmet var der både musik af Haydn, Mozart og Schubert. Du kan allerede nu købe din billet til festivalen næste år, som finder sted søndag 9. juni kl. 13.30.

LOUISIANA MUSIC

Louisianas særlige renommé som et fristed for internationale musikere, der dyrker kammermusikken, har medvirket til at skabe et særligt tillids- og tilhørsforhold med kunstnerne. Det nyder museets koncertgæster godt af, og det kommer også til udtryk på Louisiana Music - en platform på nettet, der formidler klassisk musik ved at bruge den mest moderne filmteknologi.

Filmene går helt tæt på, så man så at sige oplever musikken indefra. Stéphan Aubé, der forestår indspilningerne, har som mål at formidle musikken "fra den anden side" og føre os ind i et særligt rum, "som ikke umiddelbart kan opleves i en koncertsal."

Følg linket herunder for at opleve verdensstjerner som Lise Berthaud, Denis Kozhukin, Emmanuel Pahud og Christian Poltéra.

Kommende koncerter

Se hele kalenderen

Louisianas koncerter er støttet af William Demant Fonden.