ABONNEMENTSKONCERTER 2022-2023 ER UDSOLGT

Louisianas abonnementskoncerter for sæsonen 2022-2023 byder bl.a. på verdensstjerner som Belcea Quartet, Jean-Guihen Queyras, Baiba & Lauma Skride, Modigliani Quartet, Nathalia Milstein, Vadim Gluzman og Arcadi Volodos. Se hele programmet.

Louisianas koncerter er støttet af William Demant Fonden.

Eksklusive Jazz/Takes

Oplev nogle af jazzens største stjernespillere i Louisianas Koncertsal

Med serien af Jazz/Takes inviterer Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) i samarbejde med Louisiana på en række unikke jazz-oplevelser i løbet af 2022. Her kan du opleve stjernenavne som Terri Lyne Carrington og Alvin Queen. når de i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC fortolker repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz.

Alle koncerter

Se hele kalenderen

LOUISIANA MUSIC

Louisianas særlige renommé som et fristed for internationale musikere, der dyrker kammermusikken, har medvirket til at skabe et særligt tillids- og tilhørsforhold med kunstnerne. Det nyder museets koncertgæster godt af, og det kommer også til udtryk på Louisiana Music - en platform på nettet, der formidler klassisk musik ved at bruge den mest moderne filmteknologi.

Filmene går helt tæt på, så man så at sige oplever musikken indefra. Stéphan Aubé, der forestår indspilningerne, har som mål at formidle musikken "fra den anden side" og føre os ind i et særligt rum, "som ikke umiddelbart kan opleves i en koncertsal."

Følg linket herunder for at opleve verdensstjerner som Lise Berthaud, Denis Kozhukin, Emmanuel Pahud og Christian Poltéra.