Kurser og workshops tager ofte udgangspunkt i de aktuelle udstillinger og varierer fra helt korte forløb på to timer til længerevarende, der løber over en hel sæson. På kurserne får du en teoretisk indføring i udstillingen og på workshop kan du træne dit eget kreative talent under kyndig vejledning.

Kurser & workshops for alle

Se hele kalenderen

VÆLG MELLEM FIRE ART WORKSHOPS

 • Art Workshop: Maleri som vanebryder (i særudstilling, når det er muligt)

  Drop vanetænkning og giv plads til eksperimenter. Gå på opdagelse blandt kunstværkerne på Louisiana og se, hvordan de store kunstnere arbejder med farver, motiver og teknikker. Oplev hvordan de bryder grænser og søger nye veje, inden I selv skal eksperimentere med pensel og farve i værkstedet.

 • Art Workshop: Grafik – Indtryk og aftryk

  Hvad sker der, når vi i et grafisk tryk vender det hele på hovedet? Træn evnen til at tænke spejlvendt eller omvendt – både mentalt og konkret. Sammen udforsker vi en række kunstnere, som er eksperter i den slags. Vi ’kigger dem i kortene’ og afprøver deres metoder i en workshop, hvor vi selv forvandler indtryk til aftryk i grafik.

 • Art Workshop: Skab en skulptur

  Leg med balance, former og skala, mens I træner jeres evne til at samarbejde. Med afsæt i Alexander Calders elegante skulpturer skal I i grupper skabe jeres egne rumlige konstruktioner i pap, ståltråd og strålende farver.

 • Art Worskhop: Tegn og tænk stort

  Oplev hvordan dét at tegne skærper blikket – helt bogstaveligt. Afprøv forskellige tegneteknikker og sjove eksperimenter i Louisianas skulpturpark/samling. Slip stregen løs, når I senere i værkstedet med oliepasteller skal tegne hver jeres del af et stort fælles værk med afsæt i storslåede/svimlende landskaber af den britiske kunstner David Hockney.

PRAKTISK INFO ART WORKSHOPS

Antal: Min. 10 deltagere
Hvornår: Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.00-21.30
Varighed: Ca. 2,5 timer
Pris: Kr. 450 pr. person. Prisen inkluderer kunstformidler, materialer samt entré til museet på dagen.
Tid: Workshoppen skal bookes senest 14 dage før, og bookingen er bindende.
Ved afbestilling indtil 5 hverdage før refunderes det fulde beløb minus 15%. Efter dette tidspunkt faktureres det fulde beløb.

Booking: Kontakt tlf. 30385827 eller mail tb@louisiana.dk.

Art Challenge for firmaer

I dialog med kunstens hovedværker

Art Challenge er en dialog-baseret omvisning, der åbner for anderledes perspektiver og kreative eksperimenter undervejs. Vælg mellem en af de aktuelle udstillinger eller værker fra museets samling - enten inde eller uden for i Skulpturparken.

Louisianas erfarne kunstformidlere står for Art Challenge, som både giver nye indsigter og mulighed for at opleve andre sider af jer selv og hinanden.

ART CHALLENGE – DET PRAKTISKE

Antal: Min. 10 deltagere
Hvornår: Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.00-21.30
Varighed: 1 time
Pris: Kr. 225 pr. person inkl. entré til museet og formidler
Tid: En Art Challenge skal gerne bookes senest 14 dage før, og bookingen er bindende.
Ved afbestilling indtil 5 hverdage før refunderes det fulde beløb minus 15%. Efter dette tidspunkt faktureres det fulde beløb.

Booking: Kontakt tlf. 30385827 eller mail tb@louisiana.dk.

Har I mere lyst til en almindelig omvisning, kan I læse mere ved at følge linket herunder.

Book en omvisning

PANDURO er sponsor af materialer til Louisiana Børnehus og til Louisiana Learning