Kurser og workshops tager ofte udgangspunkt i de aktuelle udstillinger og varierer fra helt korte forløb på to timer til længerevarende, der løber over en hel sæson. På kurserne får du en teoretisk indføring i udstillingen og på workshop kan du træne dit eget kreative talent under kyndig vejledning.

Alle kurser & workshops

Se hele kalenderen

VÆLG MELLEM TRE WORKSHOPS

  • Art Workshop: Maleri som vanebryder (i særudstilling, når det er muligt)

    Drop vanetænkning og giv plads til eksperimenter. Gå på opdagelse blandt kunstværkerne på Louisiana og se, hvordan de store kunstnere arbejder med farver, motiver og teknikker. Oplev hvordan de bryder grænser og søger nye veje, inden I selv skal eksperimentere med pensel og farve i værkstedet.

  • Art Workshop: Grafik – Indtryk og aftryk

    Hvad sker der, når vi i et grafisk tryk vender det hele på hovedet? Træn evnen til at tænke spejlvendt eller omvendt – både mentalt og konkret. Sammen udforsker vi en række kunstnere, som er eksperter i den slags. Vi ’kigger dem i kortene’ og afprøver deres metoder i en workshop, hvor vi selv forvandler indtryk til aftryk i grafik.

  • Art Workshop: Skab en skulptur

    Leg med balance, former og skala, mens I træner jeres evne til at samarbejde. Med afsæt i Alexander Calders elegante skulpturer skal I i grupper skabe jeres egne rumlige konstruktioner i pap, ståltråd og strålende farver.

Art Challenge

I dialog med kunstens hovedværker

Art Challenge er en udvidet omvisning, der åbner for dialog og kreative eksperimenter undervejs i udstillingen. Vælg mellem en af de aktuelle udstillinger eller museets egne værker fra samlingen - inde eller ude.

DET PRAKTISKE

Antal: Min. 8 deltagere
Hvornår: Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.00-21.30
Varighed: Ca. 2,5 timer
Pris: Kr. 450 pr. person. Prisen inkluderer kunstformidler, materialer samt entré til museet på dagen.
Tid: Workshoppen skal bookes senest 14 dage før, og bookingen er bindende.
Ved afbestilling indtil 5 hverdage før refunderes det fulde beløb minus 15%. Efter dette tidspunkt faktureres det fulde beløb.

Booking: Kontakt tlf. 30385827 eller mail tb@louisiana.dk.

PANDURO er sponsor af materialer til Louisiana Børnehus og til Louisiana Learning