Kurser og workshops tager ofte udgangspunkt i de aktuelle udstillinger og varierer fra helt korte forløb på to timer til længerevarende, der løber over en hel sæson. På kurserne får du en teoretisk indføring i udstillingen og på workshop kan du træne dit eget kreative talent under kyndig vejledning.

Foredrag og kurser på Louisiana foregår i øjeblikket med max 30 personer i mødelokalet, og der skal bæres mundbind helt frem til, at du sidder ned.

Alle kurser & workshops

Se hele kalenderen

Billedværksteder

Praktiske, inspirerende og kreative forløb med udgangspunkt i Louisianas udstillinger og samling. Her har du mulighed for at gå i dybden med de enkelte værker og få fingrene i kunstnernes materialer og teknikker. Afhængig af udstillingens art kan billedværkstedet have fokus på maleri, tegning, skulptur eller installation.

Billedværkstederne løber over 8 gange i foråret, sommeren eller efteråret.

Se forårets aktuelle billedværksteder i kalenderen.

Kunstkurser

Lige nu tilbydes 2-dages kunstkurser i Louisianas store 2021 cross-over udstilling MOR! samt udstillingen med den amerikanske kunstner Arthur Jafa.

Udstillingerne rummer to vidt forskellige temaer - moderskab og amerikanske billeder - og på kurserne bliver du klædt teoretisk på til begge.

Find og læs mere om kurserne Tæt på MOR! og På sporet af USA i kalenderen.