Gæsterne i LIVE tæller et bredt felt af forfattere, kunstnere, videnskabsfolk og debattører. Her er plads til skæve vinkler og overraskende indslag, til det skarpe såvel som det sjove. LIVE er et forum for levende mennesker og i høj grad for dialog. Kom og vær med, lad dig bevæge, berøre og underholde. Pladsbestilling er nødvendig.

C.L. Davids Fond og Samling støtter Louisiana LIVE

MØD DE TO
LIVE-VÆRTER

 • Anna Ingrisch

  Anna Ingrisch er vært på TV 2 NEWS og har tidligere været vært på Radio24Syv på DR2 og P1. Hun overtog den ene værtsrolle på LIVE-scenen i 2018.

  Anna Ingrisch (født i Nuuk i 1989) voksede op i Ålborg og Esbjerg og blev politisk aktiv som 15-årig. Hendes ungdomsår blev brugt på kurser i skattepolitik, politiske kongresser eller internationalt arbejde.

  Som cand.Scient.Adm. med speciale i EU var målet egentlig at arbejde i Udenrigsministeriet, men så kom hun – med egne ord – “sidelæns ind i journalistikken” hos Clement og Debatten på DR2.

 • Marc-Christoph Wagner

  Opvæksten i det delte Berlin gav tidligt Marc-Christoph Wagner (født i 1970) en interesse for historie, politik og samfund.

  Efter gymnasiet gik vejen forbi statskundskab og politisk idéhistorie og siden trak journalistikken. Med København som base har Marc-Christoph siden 2004 berettet om Norden til tysk radio og tv.

  Han var med fra start, da Louisiana Channel blev lanceret som “public service kanal” om kunst og kultur på nettet. Og tøvede ikke med at sige ja til en værtsrolle i LIVE. Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse – drømmen om den gode samtale med mennesker, der har noget at sige.

LIVE ONLINE

I forårsmånederne 2020, mens museet var lukket, inviterede LIVE-værterne gæster som Tine Høeg, Vincent Hendricks, Henning Jensen, Kirsten Thorup m.fl. til samtaler i Koncertsalen uden tilskuere.

Oplev i alt 12 samtaler om bl.a. epidemier gennem historien, glæden ved naturen, besættelses-sommeren 1945 og livet i en digital verden ved at følge linket nedenfor.