Tag med på en af vores ugentlige, gratis introduktioner til museets aktuelle udstillinger. Pladserne gives efter først til mølle pricippet og kan reserveres i indgangen to timer inden start.

Du har også mulighed for selv at bestille en omvisning for en mindre gruppe – eller i det mere intime format Louisiana for To. En god idé til fødselsdag, familie- eller vennetræf. Louisianas kunstformidlere har stor viden om både kunstnere, værker og udstillingernes idé og erfaring i at gøre kunsten interessant og vedkommende. Se mere herunder.

BOOK EGEN OMVISNING

VÆLG EMNE: Booker du selv kan du vælge mellem en omvisning i en udstilling, i Louisianas samling eller i museets historie, arkitektur og samling.

ANTAL: Maks. 25 personer.

HVORNÅR:
Tirsdag-torsdag i tidsrummet 11.15 - 21.00
Fredag i tidsrummet 11.15 - 19.00
Lørdag i tidsrummet 11.15 - 14.00

VARIGHED: Ca. 45 min

BOOK DIN OMVISNING HER: Skriv til booking@louisiana.dk. Bestil gerne i god tid og senest torsdag ugen i forvejen kl. 13. Bemærk: Bestilt omvisning kan senest annulleres 1 uge før

PRIS: Kr. 950 ekskl. entré (omvisning på engelsk kan også bookes).
PRIS FOR MEDLEMMER: Kr. 850 ekskl. entré.

LOUISIANA
FOR TO

Forkæl jer selv – eller andre – med en eksklusiv kunstoplevelse. Her er virkelig plads og tid til at koncentrere sig om kunsten og til at stille spørgsmål til en af Louisianas kunstformidlere. Vælg mellem en omvisning i en udstilling, i samlingen eller i Skulpturparken. Et glas vin i Cafeen er inkluderet i prisen.

HVORNÅR:
Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.15-21.00
Lørdag i tidsrummet 11.15-14.00

VARIGHED: Ca. 45 minutter

BOOKING: Skriv til booking@louisiana.dk. Bestil gerne i god tid, senest torsdag ugen i forvejen 13.00. Bemærk: Bestilt omvisning kan senest annulleres 1 uge før.

PRIS: Kr. 950 inkl. entre og et glas vin pr. person

KOMMER I MED EGEN GUIDE?

Bemærk venligst, at det kun er muligt at gøre brug af ekstern guide på museet på hverdage efter kl. 15.00. Er I en gruppe på mere end 20 personer, bedes I kontakte Louisianas booking i forvejen, så vi kan rådgive jer om fordelagtige ankomsttidspunker samt mængderabat for grupper. Medbringer I en ekstern guide, skal det altid aftales med vores booking forinden.