Ved at følge disse retningslinjer, når du besøger Louisiana, kan du hjælpe os med at passe på hinanden og sikre et trygt museumsbesøg:

  • Vi anbefaler at reservere timeslot for din ankomst før dit besøg, hvis du vil være sikker på, at der er plads, når du kommer. Book dit timeslot her.
  • Husk at holde afstand, nyse i dit ærme og spritte hænderne af ofte ved de spritdispensere, der står opstillet på hele museet.
  • Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt indendørs på museet skal bære mundbind eller visir. Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere her.

Yderligere tiltag

 • Arrangementer & events

  Til alle vores arrangementer i Koncertsalen – fx. Louisiana Live og koncerter – har vi halveret antallet af pladser, samt indført billetsystem så vi kan sikre, at vores gæster sidder med ordentlig afstand. Pladserne er nummereret og vi har ikke som tidligere mulighed for at tilbyde chance-kø til vores arrangementer.

  Krav om mundbind/ visir gælder indtil du sidder ned på din plads.

 • Børnehuset

  I børnehuset har vi indført ”potionsanrettede” kits, så børnene ved hvert værksted får udleveret individuelle materialer og redskaber. Alle redskaber, kasser, borde m.m. sprittes af for hver anvendelse og antallet af personer i værkstederne kontrolleres.

 • Afstandsmarkering og ensretning

  Vi har indført afstandmarkeringer i indgang, café og i de populære udstillinger og rum på museet, hvor der normalt vis vil samles sig mange gæster samtidig. I særligt udsatte områder og udstillinger er også indført ensretning.

  I museet er der god plads, dog kan der være begrænsninger i særudstillingerne. Museets vagter vil i så fald henvise til at vælge en af de øvrige udstillinger først.

  I både indgang og butik har vi opsat plast-plader ved kasserne og så har vi indført to afmærkede kø-systemer ved indgangen, samt etableret en ny udgang. Det sikrer et fornuftigt flow for gæsterne, der skal ind og ud af museet.

 • Mundbind & visir

  Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt i på museets område, skal bære mundbind eller visir. Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned.

  Se evt. Kulturminististeriets gældende retningslinjer for museer og kulturinstitutioner her.

  Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere.

 • Øget rengøring

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet, og har fået automatisk døråbning på udvalgte døre.

 • Nyt café koncept

  Det velkendte cafe-område fungerer inden for som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet, og seating foregår i vinterhaven, der, såfremt alle borde er optaget, vil fungere som venteområde. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad du har brug for samt at rengøre efterfølgende.

  Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt på museet, skal bære mundbind eller visir. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind.

  Se menuen her.

 • Omvisninger & Introduktioner

  Som følge af Covid-19 har vi måtte aflyse alle offentlige omvisninger i udstillingerne. Vi tilbyder nu gratis introduktioner til udvalgte udstillinger. Det foregår for et maks på 30 personer i Møderummet (adgang via Østfløjens Store Sal) tirsdage og onsdage. Vær opmærksom på, at her kun er adgang via trapper. Vi mødes foran trappen i den Gamle Villa i Skulpturparken. Du finder alle introduktioner i kalenderen.
  Kontakt os gerne i indgangen hvis du har spørgsmål til introduktionerne.

  Det er muligt at booke en privat omvisning for maks 25 personer. Læs mere og book her.