Kurser & workshops

10 vilde værker

 • Dato
  Tirsdag 5. april
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer

Hvad sker der i mødet med kunsten? Hvornår oplever vi, at et kunstværk for alvor rammer os, og hvilke følelser er det i stand til at vække? Kærlighed. Vrede. Angst. Begær. Provokation. Længsel?

KØB BILLET
PRIS FOR TO DAGES KURSUS: 995 kr. Medlemspris: 850 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 600 kr. Priser inkl. entré & frokost. Bemærk, alle priser tillægges gebyr på 10 kr. 

Med afsæt i kunsthistorien og afstikkere til psykologi og filosofi lægger dette kunstkursus op til diskussioner om personlig smag, erfaringer, nysgerrighed og forudsætninger, mens vi stiller skarpt på 10 vilde værker i Louisianas samling, som lige nu kan opleves på museet. De valgte værker er skabt af nogle af de kunstnere, der ofte får Louisianas gæster spontant til at reagere:

– David Hockney
– Marina Abramović
– Arthur Jafa
– Cecily Brown
– Nanna Debois Buhl
– Alicja Kwade
– Michael Simpson
– Khadija Saye
– Christina Quarles
– Francis Bacon

Vi undersøger, hvad de 10 værker siger os. Og om vores oplevelse ændrer sig, når vi lærer kunstneren bedre at kende og tiden, værket er lavet i.

Kurset finder sted tirsdag 5. og onsdag 6. april kl. 10.30-14.30. For kurset står kunstformidler, Helle Søndergaard og Elisabeth Bodin.