Louisiana Lecture

3 x Fantastiske Kvinder
i Norden

 • Dato
  Onsdag 9. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  PRIS: Kr. 10 (+ kr. 10 i billetgebyr).

Den skandinaviske vinkel i udstillingen Fantastiske Kvinder - Surreelle Verdener vil være i fokus denne aften. Kunsthistoriker Johan Zimsen Kristiansen fortæller om danske Rita Kernn-Larsen, norske Elsa Thoresen og svenske Greta Knutson-Tzara.

Se praktisk info om arrangementet længere nede på siden.

Book plads

 • Johan Zimsen Kristiansen

  Johan Zimsen Kristiansen har i flere år beskæftiget sig med surrealismen. I 2016-2017 samarbejdede han med Peggy Guggenheim Collection i Venedig om udstillingen ‘Rita Kernn-Larsen. Surrealist paintings’.

  I 2018-2019 kuraterede han en præsentation af Elsa Thoresens værker, der blev vist på både Kunstforeningen Gl. Strand og Tønder Kunstmuseum. Begge udstillinger var med til at sætte fornyet fokus på de kvindelige surrealister i Norden.

PRAKTISK INFO OM ARRANGEMENTET

Arrangementer i Koncertsalen afholdes foreløbig med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø. Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.

BEMÆRK: I forbindelse med dette arrangement har du mulighed for at reservere bord til middag i Louisiana Cafe kl. 18 – se mere herunder.

BOOK PLADS
+ BORD I CAFE

Nyt tilbud i forbindelse med arrangementer i Koncertsalen

Du har nu mulighed for at kombinere bestilling af plads til arrangementet med bordbestilling kl. 18 i Louisiana Cafe. Det betyder, at området i Cafeen, der vender ud mod Dubuffet-skulpturen forbeholdes spisende gæster med bordreservation + pladsbillet til Koncertsalen. Bemærk, at der kun er mulighed for et begrænset antal spisende gæster i dette område.

Bord og pladsbillet til arrangement reserveres samtidig - se link øverst på siden. Bordreservation gælder til kl. 18., maden bestilles fra cafeens a la carte kort og serveres og betales ved bordene.

Fantastiske Kvinder

Relateret udstilling

Denne første, samlede præsentation af kvindelige surrealister vidnede om, at kvinder har spillet en langt vigtigere rolle i surrealismen end i nogen anden kunstnerisk avantgarde-bevægelse.