For børn & unge

Åbne værksteder
for børn

 • Dato
  Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
 • Tid
  Kl. 11:00 - 17:30
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Gratis

Tegn, mal, modeller og udforsk kunstens metoder og udtryk. De åbne værksteder tager udgangspunkt i Louisianas aktuelle udstillinger og samling. Børn får udleveret individuelle kits med materialer og redskaber. Værkstederne lukker kl. 17.30.

Åbningstider Børnehus
Tirs-søn 11-18

Børn og unge under 18 år har gratis entre til museet og Børnehus.

Alle aktuelle værksteder

MAL & TEGN TALLERKEN- MØNSTRE – TEGNE- OG MALEVÆRKSTED
Den danske kunstner Troels Wörsel har malet skitser til dekoration af det tyske Nymphenburg stel med blyant, akvarel, gouache og guldtusch. Mal og tegn mønstre på en tallerken.

FORM EN SKULPTUR AF DIN MOR! – LERVÆRKSTED
En talende og blækdryppende blækspruttemor, en skov af knæ og en kæmpestor ørering kan du finde på udstillingen MOR!, hvor kunstnere har formet skulpturer af deres mor på mange forskellige måder. Hvordan ser din mor ud? Form din egen fantasifulde mor.

MAL DIN MOR! – MALEVÆRKSTED
Med inspiration fra udstillingen MOR! kan du undersøge, hvordan mødre er blevet malet op igennem det 20. århundrede. Mal din mor eller dig selv sammen med din mor.

ASGER JORNS MODIFIKATIONER – TEGNEVÆRKSTED
Den danske kunstner Asger Jorn forvandlede gamle loppemarkedsfund til nye, gådefulde fortællinger. Prøv selv at få nye fortællinger frem på gamle malerier.

BYG INDISKE, MODERNE HUSE MED ANUPAMA KUNDOO – BYGGEVÆRKSTED
Den indiske arkitekt Anupama Kundoo skaber bygninger med bæredygtige materialer og ved brug af gammelt, indisk håndværk. Udforsk de mange flotte huse i sjove former og farver – og bliv inspireret til at bygge din egen drømmebolig med limpistol, pap, farvede tændstikker og papir.

Flere aktiviteter for børn

Se hele kalenderen

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.