Åbner: Forensic Architecture

 • Dato
  Fredag 20. maj
 • Tid
  Kl. 11:00
 • Sted
  Søjlesal og Store Sal
 • Pris
  Entré til museet / Klubkort

Forensic Architecture, Hebron, Testimonies of Violence, 2018-20. © Forensic Architecture.

Kom og se udstillingen med forskningsenhed Forensic Architecture, som opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi og menneskerettigheder.

Fredag formiddag åbnes dørene til den femte udstilling i serien Arkitekturens Værksteder. Det bliver et møde med den radikale forskningsenhed Forensic Architecture, som opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi og menneskerettigheder med det formål at afdække, kortlægge og vidne om konflikter og forbrydelser rundt om i verden.

Forensic Architecture tæller foruden arkitekter også kunstnere, filmfolk, journalister, software udviklere, videnskabsfolk og jurister. De har base på Goldsmiths University i London og enheden er stiftet af og ledes af arkitekten Eyal Weizman. Bemærk, at du dagen efter, lørdag 21. maj, kan møde Weizman i Koncertsalen, hvor han vil fortælle om sin særlige aktivistiske praksis og om, hvordan Forensic Architecture bruger arkitekturens teknikker og teknologier til at efterforske konflikter og forbrydelser rundt om i verden. Læs mere og reservér din plads.

Udstillingen kan ses frem til 23. oktober.

Forensic Architecture

Relateret udstilling

Forensic Architecture opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi mm med det formål at afdække og vidne om konflikter og forbrydelser rundt om i verden.