Klub

(AFLYST) Åbning: Jafa og Wörsel

 • Dato
  Onsdag 9. december
 • Tid
  Kl. 11:00 - 22:00
 • Sted
  Hele museet
 • Pris
  Gratis

Denne event er desværre blevet aflyst grundet de nyeste Covid-19 restriktioner. Louisiana holder lukket fra og med 9. december og indtil 3. januar 2021.

Med Klubkort 1, 1+1, 1+3 og U27 kan du invitere en ekstra gæst med hele åbningsdagen for de to udstillinger samt bestille mad og drikke i Louisiana Cafe med 20%.

KØB KLUBKORT

Arthur Jafa (f. 1960) er en af samtidskunstens vigtigste stemmer. Han krydsklipper humor og brutalitet, store følelser og bidende kritik i værker, der skildrer misforholdet mellem den sorte amerikanske kulturs succes og så de sorte amerikaneres lave, sociale status.

Læs mere om udstillingen med Arthur Jafa her. 

Troels Wörsel (1950-2018) var en cool, tænksom og på sin vis kræsen kunstner. Han rykkede til udlandet som ung og vendte aldrig tilbage til Danmark, som han i 2007 i øvrigt repræsenterede på Venedig Biennalen. Han var en virtuos, men hans værker ønsker ikke at imponere, snarere at få os til at tænke over sjove, dristige og ikke sjældent uudgrundelige visuelle koblinger. Udstillingen med Wörsel er en del af Louisiana on Paper.

Læs mere om udstillingen med Troels Wörsel her.

20% i Louisiana Cafe

Ved køb af mad og drikke i cafeen, tilbydes medlemmer af Louisiana Klubben samt deres ekstra gæst 20% hele dagen. Der er julestemning på menuen, hvor I til frokost kan nyde en særlig juleanretning med bl.a. røget laks, sprængt andebryst og risalamande. Aftenmenuen byder bl.a. på oksetatar, skaldyrssuppe og syltede svesker med cognac, blodappelsin og vaniljeparfait.

Se cafeens julemenu