Koncert

(Udsættes) Alexandra Dovgan

 • Dato
  Fredag 29. januar
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 225 (+ gebyr kr. 10).

Oplev det kun 13-årige klavergeni Alexandra Dovgan i et program med musik af bl.a. Bach, Schumann og Chopin. Koncerten er den 3. i rækken "Store russiske pianister".

Der arbejdes på at finde en ny dato for denne koncert, når museet genåbner. Nærmere oplysninger følger.

Alexandra Dovgan (født Moskva 2007) begyndte at spille som 5-årig og er allerede nået længere med sit klaver, end de fleste kan drømme om. Hun har allerede vundet en lang række konkurrencer og spillet i koncerthuse i Rusland og rundt om i Europa med dirigenter som Valery Gergiev og Vladimir Spivakov.

Oplev hende denne aften, når hun indtager Koncertsalen med bl.a. Bach og Schumann på programmet. Se hende på scenen i den store sal på musikkonservatoriet i Moskva i denne video

PROGRAM

J.S. Bach Partita c-mol BWV 826

Schumann „Waldszenen“ op. 82

Rachmaninov 5 Præludier: Op. 23/4 D-Dur, Op. 32/10 h-mol, Op. 32/12 gis-mol, Op. 32/5 G-dur og Op. 23/7 c-mol

Chopin Andante Spianato e Grande Polonaise brilliante Es-dur op. 22

Praktisk info om koncerter

Koncerter i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Pladser på balkonen er forbeholdt kørestolsbrugere og bestilles ved direkte henvendelse på telefon +45 49190719.