Koncert

Alvin Queen - Masterclass

 • Dato
  Lørdag 31. oktober
 • Tid
  Kl. 11:30 - 13:00
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 140 inkl. entré til museet

Oplev den legendariske amerikanske trommeslager, Alvin Queen, sammen med udvalgte elever fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

KØB BILLET 

Pris kr. 130 (+ kr. 10 gebyr)
Dørene åbner kl. 11.15. Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Det sker meget sjældent. Men denne formiddag kan du være med, når Alvin​ Queen (tidligere trommeslager for bl.a. Oscar Peterson, Horace Silver og George Benson) afholder en sjælden masterclass for et udvalg af de bedste trommeslager-elever fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Det sker i forbindelse med Queens ophold på Louisiana sammen med Niels Lan Doky International Jazz Collective.

På denne masterclass vil den amerikanske mester instruere konservatoriets bedste trommeelever, kollektivt såvel som individuelt. Et ensemble, bestående af elever fra konservatoriet på andre instrumenter, vil danne rammen for, at trommeeleverne kan spille i kontekst.

Alle elever er udvalgt af lederen af Syddansk Musikkonservatoriums jazzafdeling, Anders Mogensen, som også er en af Danmarks mest produktive musikere og prominente jazz-trommelslagere.

Arrangementet er åbent for publikum og billetten giver fuld adgang til museet samme dag. Koncertsalens publikums-konfiguration er fastlagt ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19.

Masterclassen er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Gangsted Fonden.

Flere koncerter

Se hele kalenderen