Louisiana Lecture

Anupama Kundoo om fremtidens arkitektur

 • Dato
  Onsdag 24. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Menneskelige behov, klimaforandringer, grøn infrastruktur og cirkulær økonomi. Anupama Kundoo giver os et personligt indblik i sine visioner, kilder til inspiration og de overvejelser, der præger hendes arbejdsmetoder.

RESERVER PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Mød den indiske arkitekt Anupama Kundoo og få indblik i hendes visioner, kilder til inspiration og de overvejelser, der præger hendes arbejdsmetoder – som en arkitekt der i høj grad praktiserer og udlever dét, hun prædiker.

Foredraget tager udgangspunkt i Kundoos tanker om fremtidens levesteder. Hvordan kan vores levesteder nytænkes, så de afspejler menneskers behov, og samtidig tager højde for stigende befolkningstal og klimaforandringer.

Kundoo tager afsæt i en indisk kontekst med byen Auroville og projektet Line of Goodwill som eksempler, for at vise hvordan den internationale forskning og de tværvidenskabelige samarbejdsprocesser, der foregår der, potentielt giver anledning til nye strategier blandt andet for grøn infrastruktur og cirkulær økonomi.

Foredraget er på engelsk.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Med opfordring til vores gæster om at melde afbud, hvis de er forhindrede, håber vi løbende at kunne frigive eventuelle afbudspladser her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for tæt på arrangementets begyndelse til at kunne nå at frigive dem – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementet går i gang.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.