Louisiana Lecture

Anupama Kundoo om tid og arkitektur

 • Dato
  Søndag 16. maj
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Udstillingen Anupama Kundoo - Taking Time slutter med manér idet vi får besøg af den fremtrædende indiske arkitekt, der bor og arbejder i Berlin. Her giver hun et personligt indblik i sine visioner, kilder til inspiration og de overvejelser, der præger hendes arbejdsmetoder.

KØB BILLET

Billetpris er eksklusiv entré til museet.

Menneskelige behov, klimaforandringer, grøn infrastruktur og cirkulær økonomi. Anupama Kundoo er en arkitekt, der i høj grad praktiserer og udlever dét, hun prædiker.

Her har du mulighed for at få indblik i hendes visioner, kilder til inspiration og de overvejelser, der præger hendes arbejdsmetoder. I foredraget deler hun også sine tanker om fremtidens levesteder. Hvordan kan vores levesteder nytænkes, så de afspejler menneskers behov, og samtidig tager højde for stigende befolkningstal og klimaforandringer?

Foredraget er på engelsk.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.