Artist talk, Louisiana Lecture

(Udsolgt) Peter Cook - artist talk

 • Dato
  Torsdag 24. februar
 • Tid
  Kl. 18:00
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Mød den toneangivende britiske arkitekt Sir Peter Cook og få indblik i hans visionære tanker, når han i forbindelse med udstillingen ’City Landscapes’ fortæller om at forandre arkitekturen og arkitekters syn på byer gennem tegning.

Arrangementet er udsolgt.

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Sir Peter Cook (født 1936) er kendt som stiftende medlem af avantgarde-gruppen Archigram, der i 1960 og 1970’erne formulerede helt nye og banebrydende ideer til fremtidens byer. Cook har siden beskæftiget sig med byer og landskaber gennem sit virke som arkitekt, tegner, skribent og mangeårig leder af Bartlett School of Architecture i London.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Peter Cook

Relateret udstilling

Med sine visionære ideer og vilde, fabulerende og farvestrålende tegninger har den toneangivende britiske arkitekt Peter Cook gennem seks årtier inspireret og præget tidens arkitektur og -tænkning.