Klub

Artist Talk ved Anupama Kundoo

 • Dato
  Torsdag 8. oktober
 • Tid
  Kl. 17:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

I forbindelse med åbning af udstillingen Anupama Kundoo, Taking Time, som er den fjerde i serien om Arkitekturens Værksteder, inviteres medlemmer af Louisiana Klubben til Artist Talk i Koncertsalen.

Bestil plads

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Anupama Kundoo er født i Pune i Indien i 1967. Hun er uddannet arkitekt på JJ College of Architecture, University of Mumbai i 1989. Kundoos bygningsværker er primært opført i Indien, og herudover har hun arbejdet, forsket og undervist i en række forskellige sammenhænge rundt om i verden.

Mød Anupama Kundo i Koncertsalen, hvor hun vil introducere udstillingen i selskab med museumsinspektør Kjeld Kjeldsen.

Du har mulighed for at se udstillingen, som åbner samme dag kl. 11.00, før eller efter Artist Talk.

Bemærk, at du med dit klubkort kan invitere en gæst med gratis til dette arrangement.

PRAKTISK INFO OM ARRANGEMENTET
Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø. Da adgangen til salen går gennem café-området, skal der bæres mundbind på vej ind og ud af salen.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk, hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.