Louisiana Live

At læse, skrive, leve - en aften med forfatter Suzanne Brøgger

 • Dato
  Torsdag 4. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Vi formes af de bøger, vi læser. Vi inspireres af kunstnere, filosoffer og forfattere. Vi rejser ind i andre verdener for at finde og blive os selv.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

Suzanne Brøgger, som Weekendavisen netop har genudnævnt som ”en ener i den danske litteratur”, har nu udgivet På væggen. Bogen er en refleksion over og hommage til personligheder, som har været med til at forme hende som forfatter og menneske.

Kom til en – med garanti – livlig, men også eftertænksom aften i Louisianas Koncertsal, hvor Suzanne Brøgger fortæller om sit liv, sine – for nu at sige det med Goethe – Wahlverwandtschaften eller valgslægtskaber, og hvorfor hun insisterer på, at den eneste rigtige start på dagen er at skrive.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.