Louisiana Live

Balladen om balletten

 • Dato
  Tirsdag 17. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Ballettens ry som en elitær kunstart for de få er helt misforstået; tværtimod er dansen langt mere tilgængelig, end folk tror. Ballet er et universelt sprog, som kan forstås af alle.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Dette er en af pointerne fra anmelder og forfatter, Alexander Meinertz, som i sin nye store bog Ballet fortæller om de største værker og dansere i balletten og om Danmarks helt særlige rolle i udviklingen af ballet som kunstform.

En kunstform som lige nu er genstand for stor kontrovers; for hvad må og skal der danses og vises på den kongelige danske balletscene?

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.