Louisiana Live

Berlin - En eftermiddag med den britiske forfatter Sinclair McKay

 • Dato
  Søndag 19. marts
 • Tid
  Kl. 15:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hvis man vil forstå det 20. århundrede, kommer man ikke uden om Berlin. Byen er mange gange blevet kaldt for 1900-tallets hovedstad. Den var centrum for europæisk politik og kultur.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Eller, som den britiske historiker Eric Hobsbawm engang formulerede det: At bo i Berlin var som at bo i vulkanens krater.

Nu har den britiske forfatter Sinclair McKay – hvis bog om Dresdens bombardement i 1945 har fået fem- og seksstjernede anmeldelser verden over – skrevet et nyt storværk om Berlin.

Fortællingen, der spænder fra Første Verdenskrig til Murens Fald, inddrager både dagbøger og hverdagsberetninger og udgør en tour de force igennem det turbulente liv i byen: kunst og film, musik og litteratur, videnskab og arkitektur samt naturligvis de politiske, ideologiske og økonomiske modsætninger, der formede en hel epoke.


Bemærk, at arrangementet foregår på engelsk

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.