Klub

Besøg Borch Editions kobbertrykværksted

 • Dato
  Torsdag 21. september
 • Tid
  Kl. 17:30 - 19:30
 • Sted
  Borch Editions
 • Pris
  Kr. 80 (ekskl. gebyr)

BORCH Editions kobbertrykværksted har etableret sig som en af verdens førende udgivere af originaltryk og arbejdet med kunstnere som Mamma Andersson, Per Kirkeby og Tal R. Alle tryk produceres i en tæt dialog mellem kunstneren og BORCH Editions trykkere iværkstedet på Prags Boulevard.

KØB BILLET
PRIS: 80 kr. inkl. 1 glas vin (+ gebyr 10 kr). Tilmelding nødvendig.

TID: 21. september kl. 17.30-19.30 STED: BORCH Editions, Prags Boulevard 49E 11. 2. sal, 2300, København S.

I forbindelse med udstillingen med den islandske kunstner Ragnar Kjartansson på Louisiana vil det være muligt besøge trykkeriet på Amager.

BORCH Editions har arbejdet sammen med Ragnar Kjartansson siden 2016. Senest i 2022, hvor Kjartansson udforskede forskellige trykteknikker: kobbertryk, træsnit og monotypi. Under besøget hos BORCH Editions får vi indblik i samarbejdet med kunstnerne. Vi får også mulighed for at se trykprocesserne, og trykkerne vil fortælle om hvordan arbejdet ved trykpresserne foregår.

Bemærk, at arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben. Evt. afbud på dagen til tb@louisiana.dk

Om BORCH Editions
Kobbertrykværkstedet blev grundlagt i København i 1979 og er i dag et af verdens ledende værksteder inden for originaltryk.

Læs mere om BORCH Editions

Den islandske kunstner Ragnar Kjartansson har samarbejdet med BORCH Editions trykkeri siden 2016 og senest i 2022. Fra 9. juni kan Kjartanssons værk opleves på Louisiana.

Læs mere om udstillingen

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.