Klub

(Udsolgt) Besøg Borch Editions kobbertrykværksted

 • Dato
  Onsdag 4. maj
 • Tid
  Kl. 17:30 - 19:30
 • Sted
  Borch Editions
 • Pris
  Kr. 80 (ekskl. gebyr)

BORCH Editions kobbertrykværksted har etableret sig som en af verdens førende udgivere af originaltryk og har arbejdet med kunstnere som Mamma Andersson, Per Kirkeby og Tal R. Alle tryk bliver til i en tæt dialog mellem de enkelte kunstnere og BORCH Editions trykkere i værkstedet på Prags Boulevard.

KØB BILLET 
PRIS: 80 kr. inkl. 1 glas vin (+ gebyr 10 kr). Tilmelding nødvendig.

Tid: 4. maj kl 17.30-19.30 (ca) Sted: BORCH Editions, Prags Boulevard 49E 11. 2. sal, 2300, København S.

Det er også BORCH Editions, som har forestået trykningen af Tacita Deans værk Quarantania (venstre) og Julie Mehretus serie Seal (højre). Værker, som kan lige nu ses i Louisianas præsentation af nye værker i museets samling.

Med udgangspunkt i værkerne af Tacita Dean og Julie Mehretu vil vi under besøget hos BORCH Editions få indblik i, hvordan trykkerne arbejder med de meget store grafiske tryk og med kunstnerne.

Vi hører om dybtryksteknikkerne ’kobbertryk’ og ’fotogravure’ (teknikker som er anvendt i Tacita Dean og Julie Mehretu tryk). Vi får mulighed for at se trykprocesserne, og trykkerne vil fortælle om hvordan arbejdet ved trykpresserne foregår.

Bemærk, at arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben.

Om BORCH Editions
Kobbertrykværkstedet blev grundlagt i København i 1979 og er i dag et af verdens ledende værksteder inden for originaltryk.

Læs mere om BORCH Editions

Nye værker i samlingen

Relateret udstilling

Gå på opdagelse rundt om på hele museet i det store udvalg af nye værker, som er erhvervet og doneret til Louisianas samling de seneste fem år.