Klub

Besøg hos Fritz Hansen for klubmedlemmer

 • Dato
  Onsdag 15. november
 • Tid
  Kl. 17:00 - 18:30
 • Sted
  Fritz Hansen, Allerød
 • Pris
  45 kr. inkl. omvisning og 1 glas vin (+ gebyr 10 kr)

Klubmedlemmer inviteres til besøg hos Fritz Hansen Design Hall i Allerød. Curator og Researcher Ida Leisner og Creative Experience Director Christian Andresen viser rundt. Vi slutter af med et glas vin.

KØB BILLET
PRIS: 45 kr. inkl. omvisning og 1 glas vin (+ gebyr 10 kr)
Arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben.

Vi får også mulighed for at se udstillingen Shaping The Extraordinary, som formidler Fritz Hansens 150 år lange historie og giver et indblik i en virksomhed, der siden 1872 har været med til at forme dansk design – og som i øvrigt, siden 2014, har været Main Corporate Partner for Louisiana og dermed medvirket til at støtte museets mange aktiviteter.

Udstillingen består af udvalgte design – fra den første stol Fritz Hansen selv producerede i 1878, til møbler skabt i samarbejde med nutidens designere. Godt 100 design er repræsenteret – heriblandt møbler fra 1950’erne og 1970’erne af Jørn Utzon, Hans J. Wegner og Verner Panton. Vigtige design, der har defineret en æra i Fritz Hansens historie og markeret fremkomsten af nye produktionsteknikker. Særlige områder i udstillingen er dedikeret Fritz Hansens langvarige samarbejdspartnere Poul Kjærholm og Arne Jacobsen. Her står prototyper og unikaer, som befinder sig i krydsfeltet mellem kunst og design.

PRAKTISK INFORMATION 

Vi mødes hos Fritz Hansen, Design Hall, Allerødvej 8, 3450  Allerød.
Arrangementet varer ca. halvanden time.
Evt. afbud på dagen til tb@louisiana.dk

Læs mere om Fritz Hansen