Koncert

Billy Cobham - Masterclass

 • Dato
  Lørdag 5. december
 • Tid
  Kl. 11:30 - 13:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 140 inkl. entré til museet

Oplev den legendariske panamansk-amerikanske trommeslager, Billy Cobham, sammen med udvalgte elever fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

KØB BILLET 

Pris kr. 130 (+ kr. 10 gebyr).
Dørene åbner kl. 11.15. Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet, og at der ikke er nogen pause.

Det er en sjælden begivenhed, men denne formiddag kan du være med, når Billy Cobham (optaget i Modern Drummer Hall of Fame samt Classic Drummer Hall of Fame, og bredt anerkendt som en af de største og vigtigste trommeslagere nogensinde) afholder en sjælden masterclass for et udvalg af de bedste trommeslager-elever fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Det sker i forbindelse med Billy Cobhams ophold på museet sammen med Niels Lan Doky International Jazz Collective.

På denne masterclass vil den panamansk-amerikanske legende, som er kendt for sin eksplosive teknik og spillestil, instruere konservatoriets bedste trommeelever, kollektivt såvel som individuelt. Et ensemble, bestående af elever fra konservatoriet på andre instrumenter, vil danne rammen for, at trommeeleverne kan spille i kontekst.

Alle elever er udvalgt af lederen af Syddansk Musikkonservatoriums jazzafdeling, Anders Mogensen, som også er en af Danmarks mest produktive musikere og prominente jazz-trommeslagere.

Arrangementet er åbent for publikum og billetten giver fuld adgang til museet samme dag. Koncertsalens publikums-konfiguration er fastlagt ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19.

Masterclassen er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen