Louisiana Live

Birgithe Kosovic om familiens hemmeligheder

 • Dato
  Onsdag 23. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Forfatteren Birgithe Kosovic har skrevet en roman om en dansk jugoslavisk families liv i 1970erne - med dramatiske op- og nedture og en hemmelighed, der forandrede alt.

Bestil plads

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

I forsøget på at forstå sin families historie rejser hun tilbage til Anden Verdenskrig og gennemgår krigens konsekvenser for hendes slægtninge. Hør den anmelderroste forfatter fortælle om den dokumentariske roman og reflektere over den vrede og de hemmeligheder, som selv de nærmeste familiemedlemmer kan have for hinanden.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO OM LIVE
Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.

Det sker også...

Se hele kalenderen