Louisiana Live

Laura Jacobsen - og de glemte kvinder

 • Dato
  Tirsdag 31. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Hvordan kan det være, at vi ikke kender en af danmarkshistoriens mest magtfulde kvinder? Mød historiker og dr. phil Birgitte Possing, der for første gang fortæller historien om bryggerens hustru Laura Jacobsen og hendes betydning for Carlsberg.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Hun var gift med bryggeren J.C. Jacobsen, grundlæggeren af Carlsberg, og hun var en afgørende faktor for opbygningen af det bryggeri, der har fået så stor betydning for både erhverv, kultur og videnskab.

Men hvem var Laura Jacobsen egentlig, hvordan levede hun, og hvordan påvirkede hun sin samtid og historie? Mød historiker, dr. phil Birgitte Possing – og Laura Jacobsen – i en samtale om historiens vigtige kvinder, hvorfor vi har haft tilbøjelighed til at glemme dem, og hvordan vi kan blive bedre til at huske og skønne på dem.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.