Klaverkoncert med Bisse

 • Dato
  Tirsdag 3. august
 • Tid
  Kl. 19:00
 • Sted
  Louisiana Parkscene
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Den prisbelønnede og produktive komponist, musiker og sanger Bisse vil på Louisiana præsentere sin 'Klaverkoncert Nr. 1'.

Bisse (Thorbjørn Radisch Bredkjær) har længe gerne villet udforske klaverkoncerten som genre. “Jeg startede ud som pianist i mine helt unge år,” siger han, “og derfor har klaveret altid været en slags helle og kreativt frirum for mig.”

Pianister som Bill Evans, Bud Powell, Thelonious Monk og Fats Waller var nogle af den danske komponist og sangers første musikalske helte, og for Bisse har det både været spændende og udfordrende at omarrangere sine sange til klaverkoncertens rammer: “Det har været en stor glæde for mig at dykke ned i de mange albums, som jeg har udgivet de seneste år og iklæde dem nye, mere spartanske, men ikke mindre forunderlige gevandter.”

Praktisk Info

Arrangementerne på Parkscenen er gratis for museets gæster. Siddepladser i teltet kan tilgås 15 min. før de enkelte arrangementer begynder. Der kan ikke reserveres plads. Højtalere er opsat i området omkring teltet, så man også kan fordele sig på græsplænen og lytte med herfra.

Teltet ryddes mellem de enkelte arrangementerne, for blandt andet at give plads til lydprøver.

Flere arrangementer på Parkscenen

Se hele kalenderen