Louisiana Live

(Udsolgt) Børn, svigt og kærlighed - Iben Mondrup

 • Dato
  Torsdag 3. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Hvordan lever en forfatter sig ind i barnets svære liv? Aftenens gæst Iben Mondrup har netop udgivet (en stærkt anmelderrost) roman om Vittu - lillebroren til den grønlandske pige Tabita, som hun skildrede i sin forrige roman.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Noget af det sværeste for en romanforfatter er at skrive historier om børn, der lider, svigtes og udsættes for uretfærdighed. I fortsættelsen til romanen om den grønlandske pige Tabitas omtumlede liv, fortæller Iben Mondrup i ’Vittu’ om lillebroderen Vitus. Med ønsket om at fortælle om de forfærdelige oplevelser, nogle børn oplever, udfolder Mondrup den lille drengs tilværelse i både Danmark og Grønland. Hvordan lever forfatteren sig ind i barnets svære liv?

Mød Iben Mondrup til en samtale om litteratur, børn, svigt og kærlighed.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.