For børn & unge

Boglancering: Arkitektens verden

 • Dato
  Torsdag 7. december
 • Tid
  Kl. 16:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Gratis for museets gæster

I samarbejde med Utzon Center i Aalborg inviterer Louisiana Børnehus til boglancering af Malene Abildgaards nye bog 'Arkitektens verden'. Der vil være workshop for både store og små samt snacks.

TILMELD DIG

Bemærk, at det er gratis at deltage, men vi beder dig alligevel om tilmelding, så vi ved, hvor mange snacks, der skal stilles frem.

Børn & unge under 18 år har gratis adgang til museet.

“God arkitektur fortæller historier og sætter gang i dine følelser. God arkitektur er rum, der giver dig lyst til at lege og udforske og på samme tid føles rare og trygge.” Sådan forklarer tegnestuen Dorte Mandrup bl.a., hvordan de arbejder med arkitektur.

I Arkitektens verden præsenteres 14 danske tegnestuer, som Utzon Center har arbejdet sammen med de seneste år, og som brænder for at dele deres viden i en bog, der er målrettet børn. Den indeholder tegnestuernes mest fremtrædende værker, og viser børn med inspirerende billeder og lærerige hands-on-opgaver, som tager udgangspunkt i den måde, tegnestuerne selv arbejder med arkitekturen, hvad det vil sige at arbejde som arkitekt.

Tag børn, venner, kolleger og familie med til en særlig eftermiddag i Børnehuset for byggeglade børn og voksne.

Program
Kl. 16.00 Ankomst og snacks
Kl. 16.30 Taler
• Malene Abildgaard, forfatter og formidlingsdirektør Utzon Center
• Mikkel Kjærgård Christiansen, partner Lundgaard & Tranberg Arkitekter
• Eva Ravnborg, direktør Henning Larsen
Kl. 17.00 Åben workshop for alle: Gå på opdagelse i et udvalg af opgaverne fra bogen

Bogen er redigeret af Malene Abildgaard, der er arkitekt, forfatter og udviklings- og formidlingsdirektør på Utzon Center i Aalborg. Den udgives i samarbejde med Utzon Center i anledning af at København i 2023 er international arkitekturhovedstad.

Følgende tegnestuer har bidraget til bogen: CEBRA architecture, Tegnestuen Vandkunsten, Praksis, Dorte Mandrup, ADEPT, Henning Larsen, C.F. Møller Architects, Tredje Natur, LABLAND, Lundgaard & Tranberg Arkitekter, Gehl, Friis & Moltke, AART og SLA.