Louisiana Live

Cilius & Bruun – for fuld musik

 • Dato
  Tirsdag 28. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Med 'Operarejsen' og tv-serien 'Orkestret' har Frederik Cilius og Rasmus Bruun gjort fortællingen om klassisk musik til folkeeje.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

I Operarejsen er de på jagt efter gylden inspiration, og med deres ven, komponisten Allan Gravgaard, rejser de gennem Europas musikhovedstæder og lytter, taler – og griner ad verdens allerstørste komponister fra Bach og Beethoven til Sjostakovitj og Strauss. Hvor finder de selv deres inspiration? Er der noget, der ikke er sjovt? Og hvordan forbinder man kærligheden til opera og orkestermusik med satire og skuespil? Mød Frederik Cilius og Rasmus Bruun til en samtale om opera, satire og inspiration.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.