Louisiana Live

Claus Meyer – ti år med en klassiker

 • Dato
  Tirsdag 1. december
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Det er nu ti år siden, Claus Meyer udgav sin moderne køkken-klassiker, der sikrede det nordiske køkken et folkeligt gennembrud. Mød ham til en status over det forgangne årti, professionelt såvel som privat.

RESERVER PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Det nordiske køkken var i mange år en international og kommerciel succes, men fænomenet var mest forbeholdt finere restauranter og madskribenter – og kom ikke helt ud i de faktiske nordiske køkkener hjemme i privaten.

Det ændrede sig med udgivelsen af køkken-klassikeren ALMANAK for ti år siden, hvor Claus Meyer endnu en gang vendte et nyt blad i dansk køkkenhistorie. Med stor opmærksomhed på hverdagsmad, årstidernes råvarer og bæredygtighed blev ALMANAK en af de mest solgte kogebøger, og for mange en ligeså fast bestanddel som Frøken Jensen.

I forbindelse med jubilæet for køkken-klassikeren besøger Claus Meyer LIVE til en status på det danske køkken og en snak om de 10 år, der er gået – for ALMANAK, nordisk mad og Claus Meyer selv.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.