Koncert

Stjernestunder med
Cristina Branco

 • Dato
  Onsdag 10. maj
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 325 (+ gebyr kr. 10)

Nu bliver det igen muligt at opleve den portugisiske stjerne Cristina Branco i museets Koncertscal. Med sin bjergtagende, sofistikerede stemme står hun som den store, moderne fado-stjerne, der forener traditionen med tidløs lyrik & jazzede arrangementer.

KØB BILLET

Billet: kr. 325 (+ kr. 10 i gebyr) er inklusiv entré til museet.

Cristina Branco er en af de meste alsidige kunstnere på den portugisiske musik- og fadoscene. I gennem de sidste 25 år har hun udgivet 17 albums og givet koncerter overalt i verden.

Med udgangspunkt i den portugisiske folklore beriger Cristina Branco fado-genren og tilfører den et både innovativt og spontant strejf af noget jazz og world music. I hendes selskab er det som om tiden, befriende, går i stå.

I grunden startede hendes karriere i Holland, hvor hun udgav sit første album for 25 år siden. I årene derefter eksploderede hendes succes. Men besynderligt nok blev hun først flere år senere opdaget og værdsat af sit hjemlands publikum og presse.

Cristina Branco bliver til koncerten akkompagneret af Bernardo Couto på portugisisk guitar, Luis Figueiredo på piano og bassisten Bernardo Moreira.