Koncert

(Billetsalg ikke startet) Christina Branco – moderne fado

 • Dato
  Fredag 12. november
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 275 (+ gebyr kr. 10)

Med sin bjergtagende, sofistikerede stemme fremstår Christina Branco som den store, moderne fado-stjerne. Hun formår at blande den traditionelle portugisiske musik-tradition med tidløs lyrik & jazzede arrangementer.

(Billetsalg ikke startet)

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Hendes udgangspunkt var den traditionelle portugisiske folkemusik fado – men i dag fremstår Cristina Branco (f. 1972) som den mest moderne og fornyende af genren. Med tidløs lyrik og jazzede arrangementer samt fremragende musikere omkring sig tilfører hun en ellers traditionel sørgmodig musik både håb og glæde. Og på scenen ligefrem suger hun opmærksomheden til sig.

Oplev hende denne aften, når hun vender tilbage til Koncertsalen i selskab med Bernardo Couto på portugisisk guitar, Bernardo Moreira på kontrabas og Luís Figueiredo på piano – sammen bringer de Portugals særlige rytmer ud til resten af verden.

Praktisk info om koncerter

Koncerter i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven.

Pladser på balkonen er forbeholdt kørestolsbrugere og bestilles ved direkte henvendelse på telefon +45 49190719.