Klub

Members' Morning:
Dana Schutz

 • Dato
  Lørdag 25. februar
 • Tid
  Kl. 10:00
 • Sted
  Udstillingen
 • Pris
  Gratis

Denne morgen kan medlemmer af Louisiana Klubben se udstillingen med Dana Schutz i Vestfløjen inden udstillingen åbner for andre gæster, samt høre udstillingsforedrag (udsolgt). Der er også åbent i Louisiana Butik og i caféen, hvor du kan købe kaffe og scone.

Begge morgenens udstillingsforedrag er udsolgt. Udstillingen kan stadig opleves fra kl. 10.00 i Vestfløjen, og du er velkommen til at komme forbi Koncertsalen lige inden foredragene (kl. 11.00 og kl. 12.00) begynder for at se, om der skulle være ledige pladser. Pris: 10 kr. (+ gebyr 10 kr.)

Hun er en af tidens helt store figurative malere. Gennem nu to årtier har amerikanske Dana Schutz (f. 1976) markeret sig med sin fabelagtige fortællerkraft, stærke kolorit og sans for det dramatiske.

MORGENENS PROGRAM

Kl. 10.00
Dana Schutz udstillingen åbner.
Der er også åbent i Louisiana Butik og i caféen, hvor du kan købe kaffe og scone.

Kl. 11.00 
Udstillingsforedrag i Koncertsalen (udsolgt)

Kl 12.00 
EKSTRA udstillingsforedrag i Koncertsalen (udsolgt)
Dana Schutz er en storyteller, der skildrer det moderne menneske. I sine store farverige malerier, der tit er både humoristiske og tragiske, kombinerer hun ofte inspiration fra tegneserier og populærkultur med mytologiske og kunsthistoriske referencer. Titler på malerier som fx Svømmer, ryger, græder (2009) vidner om motiver, hvor mennesker handler – selv om det nogen gange ser ud som om aktiviteten er op ad bakke.Vær med når museets kunstformidler Line Ali Chayder introducerer til Dana Schutz storslåede univers.

Bemærk venligst, at begge udstillingsforedrag er udsolgt. Du er stadig meget velkommen til at se udstillingen fra kl. 10.00 i Vestfløjen samt at komme forbi Koncertsalen lige inden foredragene (kl. 11.00 og kl. 12.00) begynder for at se om der skulle være ledige pladser.

Dana Schutz

Relateret udstilling

Amerikanske Dana Schutz er en af tidens helt store, figurative malere: en eminent “storyteller”, som skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i groteske, ofte gigantiske kompositioner.