Klub

Members' Morning:
Dana Schutz udstillingsforedrag

 • Dato
  Lørdag 25. februar
 • Tid
  Kl. 10:00
 • Sted
  Udstillingen
 • Pris
  Louisiana klubmedlem 10 kr. (+ 10 kr. gebyr)

Denne morgen kan medlemmer af Louisiana Klubben se udstillingen med Dana Schutz i Vestfløjen inden udstillingen åbner for andre gæster, og det er muligt at tilmelde sig foredrag i Koncertsalen.

Reserver plads til foredrag

PRIS: Louisiana klubmedlem 10 kr. + 10 kr. i billetgebyr. Husk medlemskortet.

Hun er en af tidens helt store figurative malere. Gennem nu to årtier har amerikanske Dana Schutz (f. 1976) markeret sig med sin fabelagtige fortællerkraft, stærke kolorit og sans for det dramatiske.

MORGENENS PROGRAM

Kl. 10.00
Dana Schutz udstillingen åbner.
Der er også åbent i Louisiana Butik og i caféen, hvor du kan købe kaffe og scone.

Kl. 11.00
Udstillingsforedrag i Koncertsalen:
Dana Schutz er en storyteller, der skildrer det moderne menneske. I sine store farverige malerier, der tit er både humoristiske og tragiske, kombinerer hun ofte inspiration fra tegneserier og populærkultur med mytologiske og kunsthistoriske referencer. Titler på malerier som fx Svømmer, ryger, græder (2009) vidner om motiver, hvor mennesker handler – selv om det nogen gange ser ud som om aktiviteten er op ad bakke.

Vær med når museets kunstformidler Line Ali Chayder introducerer til Dana Schutz storslåede univers.

Reserver plads til foredraget her

Dana Schutz

Relateret udstilling

Amerikanske Dana Schutz er en af tidens helt store, figurative malere: en eminent “storyteller”, som skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i groteske, ofte gigantiske kompositioner.