Louisiana Live

Danmarks borgerlige krise

 • Dato
  Onsdag 22. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Borgerligheden har trange kår. Efter i årevis at have domineret den politiske scene, er de store borgerlige partier mindre end nogensinde før, og opbakningen til borgerligheden tilsyneladende mærkbart på retur. Hvad skete der?

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Fra at være drivkraften i den store fortælling om danskhed, national identitet og historie forsvandt den danske borgerlighed som samlende politisk kraft pludselig.

Christian Egander Skov, historiker og forfatter til den meget roste bog “Borgerlig krise”, der netop har vundet Weekendavisens litteraturpris, fortæller om en idehistorisk rutschebanetur, der for alvor udfordrer det liberale og konservative Danmark. Mød Christian Egander Skov til en aften om borgerlighedens krise.

Vært: Anna Ingrisch.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.