Louisiana Live

De troløse vælgere

 • Dato
  Tirsdag 23. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Selvom valgforsker Kasper Møller Hansen har nærlæst og analyseret de danske vælgeres valg og fravalg næsten hele sit professionelle liv, er dét der sker disse år noget han ikke har set før; vælgerne er troløse som aldrig før, og bevægelserne i vælgerhavet er i disse år absolut uden historisk sidestykke.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

Vælgerne er illoyale, og som resultat heraf åbner og lukker nye partier på stribe, og enkeltpersoner bliver stigende dominerende.

Hvad er det egentlig der rykker sig så fundamentalt i disse år? Hvilken betydning har det for vores demokrati? For partierne, politikerne – og vælgerne?

Dét, blandt meget andet, har Kasper Møller Hansen (m.fl.) afdækket og udlagt i den aktuelle bog Partiledernes kamp om midten – Folketingsvalget 2022. Mød ham til en samtale om de voldsomme forandringer i vælgerhavet, og hør hvorfor han kalder det seneste valg for “rekordernes valg.”

Vært: Anna Ingrisch

Kasper Møller Hansen ph.d., professor ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet har skrevet ’Partiledernes kamp om midten’ med Rune Stubager, ph. d., professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.