Louisiana Live

De usynlige dyr

 • Dato
  Tirsdag 14. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Det var en af de største politiske skandaler i lang tid. Statsministeren måtte gå af, lød kritikken, mens medier og kommissioner granskede embedsmænd og beslutningsprocesser.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Da ramaskriget om lukningen af mink-erhvervet lød højest, fik Mathilde Walter Clark øje på dem, der ikke blev snakket så meget om: minkene. De dyr, det hele handlede om, var blevet usynlige, men med sine nye bog “Det blinde øje” dykker Mathilde Walter Clark ned i forholdene for minkene og optrevler en industri, de færreste kender.

Hvorfor fik danske mink f.eks. dobbelt så mange hvalpe som de kinesiske? Mød Mathilde Walter Clark til en samtale om dyr, etik – og det vi ikke så, selv om alle kiggede med.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.