Louisiana Live

Den gode moder - en aften med Camilla Stockmann

 • Dato
  Torsdag 15. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Da journalist og forfatter Camilla Stockmann er højgravid har hun lykkelige planer for fremtiden, og flytter med begejstring ind i den Frederiksberglejlighed der skal være rammen for hendes familie.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Men da hun opdager den tragiske og uhyggelige historie om fundet af et barneskelet i selvsamme kvarter, får de idylliske tanker en anden karakter – og Camilla Stockmann går på jagt i historien for at forstå og opklare drabet på den nyfødte dreng.

Som detektivarbejdet skrider frem skildrer Camilla Stockmann i sin nye bog “Når du strammer garnet” historien om vanskelige og uhyrlige vilkår for kvinder og børn, og fortæller om de barnedrab, som danske kvinder oftere begik før abortens frigivelse.

Mød journalist og forfatter Camilla Stockmann til en samtale om moderskabets historie og den virkelighed danske kvinder levede i før abortens frigivelse. En virkelighed som utallige kvinder verden over, stadig lever i.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.