Louisiana Live

Den store dræber

 • Dato
  Tirsdag 20. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

I ugerne op til jul sidste år hørte vi de første forlydender om en ny og lidt mystisk virus på et fiskemarked i Kina. Få måneder efter var verden lukket ned, over en million mennesker har i mellemtiden mistet deres liv, de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser er ikke til at overskue.

Book plads

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Men set i historisk perspektiv er Corona-krisen langt fra enestående. Adskillige gange har epidemier ændret historiens gang, de har dræbt flere mennesker end krige, men også betydet nye muligheder for de overlevende.

Kom og bliv klogere på epidemier i et historisk perspektiv med to af landets fornemmeste og mest prisvindende formidlere: Jeanette Varberg, museumsinspektør på Nationalmuseet, og Poul Duedahl, som er professor i historie på Aalborg Universitet. Sammen har de skrevet bogen ‘Den fjerde rytter – 10.000 års epidemihistorie’, som udkommer 9. oktober i år.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO OM LIVE

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir), når du går gennem Louisiana Cafe til Koncertsalen.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.