Louisiana Live

Derfor Shakespeare

 • Dato
  Tirsdag 2. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Han bliver ved med at være mystisk og fascinerende på samme tid. Shakespeare kaldes verdens største dramatiker, og forfatterskabets indflydelse på verdenslitteraturen er kolossal.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Men hvem var Shakespeare? Hvordan var hans liv? Hvilket samfund levede han i? Og ikke mindst: Hvori ligger hans geni? Hvem har han haft indflydelse på? Og hvorfor kan han stadig opføres på alverdens teaterscener?

Alle disse spørgsmål adresserer landets måske største Shakespeare-kender Niels Brunse i en ny bog, 'Derfor Shakespeare,' der på en uhøjtidelig måde formidler Shakespeares verden til et bredt publikum. Brunse, som har vundet flere priser og udmærkelser for sine oversættelser fra engelsk, russisk og tysk, akkompagneres af skuespiller Thure Lindhardt, der læser op af udvalgte Shakespeare værker.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.