Louisiana Live

Det borgerlige menneske

 • Dato
  Tirsdag 20. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Foto: Sofus Graae

Det er et spørgsmål, som selv inkarnerede konservative og liberale danskere kan have svært ved at svare på: Hvad vil det egentlig sige at være borgerlig? Efter 19 år som direktør for tænketanken CEPOS har Martin Ågerup skrevet en bog med netop dette spørgsmål som titel.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

For svaret er nemlig ikke bare nogle dannede principper for livet eller en fantasi om lavere topskat. Borgerlighed er, siger Ågerup, en komplet politisk ideologi om indretning af det gode samfund, og det har ikke mindst de borgerlige partier glemt.

Mød Martin Ågerup i en samtale om borgerlighedens overgivelse til socialdemokratismen, om troen på menneskets suverænitet og politikkens grænser – og den detroniserede ideologis genrejsning.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.