Louisiana Live

(UDSOLGT) Lene Tanggaard - det kreative nej

 • Dato
  Torsdag 1. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Afvisninger, nederlag og modstand. Selvom fokus ofte er på succes, gennembrud og alt det der lykkes, så er det modsatte langt mere interessant. Så interessant at professor Lene Tanggaard har kastet sig netop over afvisningen, hvordan den kan leveres, modtages og bruges konstruktivt.

Arrangementet er udsolgt.

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Væk med “latterlige feedback-sandwich” og frem med klare, tydelige afvisninger, lyder beskeden, men hvordan hænger det sammen med et årelangt fokus på blide og konstruktive afvisninger? Er vi blevet dårligere til at håndtere nederlag? Og hvordan kan man bruge modstanden som drivkraft?

Mød Lene Tanggaard, professor, rektor for Designskolen i Kolding, og forfatter til bl.a. bogen  ‘Det kreative nej’, til en samtale om afvisninger, kreativitet og livets mange nederlag.

Vært:
Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.