Louisiana Live

Det særligt menneskelige

 • Dato
  Onsdag 29. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Kreativitet er ét af tidens nøgleord. Vi hylder kreative mennesker i det store og i det små. Som samfund er vi afhængige af innovation, fornyelse, nye idéer og måder at gøre tingene på – om det så gælder forskning eller den grønne omstilling. Samtidig udfordres den menneskelige kreativitet som aldrig før. Mød Lene Tanggaard, professor i pædagogisk psykologi og rektor på Designskolen i Kolding.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Supercomputere og kunstig intelligens stormer fremad. Vores uddannelsessystemer ensrettes, viden specialiseres og børn skal vælge studieretning i en stadig tidligere alder. Men er kreativitet overhovedet noget, der er forbeholdt mennesker? Er den givet til én på forhånd eller kan den dyrkes og læres? Og er der kreative miljøer, som fremmer inspiration og det at anskue verden på en anden måde?

Mød Lene Tanggaard, professor i pædagogisk psykologi og rektor på Designskolen i Kolding. Hun er landets førende ekspert i kreativitet og læring, har brugt sit liv på at udforske kreative processer og er bl.a. aktuel med podcasten På Værkstedet.

Vært: Marc-Christoph Wagner

Den 23. november åbner udstillingen Det uerstattelige menneske, som er en stor udstilling om menneskets kreativitet – og hvad den betyder for alle de processer, vi orienterer os i og med.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søger at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.