For børn & unge, Kurser & workshops

(Udsolgt) Efterårets billedskole (4-6 år)

 • Dato
  Torsdag 22. september
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Kr. 1500 (+ gebyr kr. 10)

Portrætter og sanselighed er i fokus på efterårets billedskole. Her vil du få mulighed for at bruge din fantasi og skaberkraft, når du eksperimenterer med både maleri, tegning, skulptur og grafik.

Billedskolen er udsolgt.

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1300 (+ gebyr kr. 10).

Med Louisianas kunstformidler starter du eftermiddagen med at gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger med den amerikanske kunstner Alex da Corte, der arbejder med både maleri, skulptur, installation og video, samt den store efterårsudstilling Tyskland 1920’erne – Neue Sachlichkeit, der fylder hele museets Sydfløj og blander maleri, tegning, foto, arkitektur, design, film, teater, litteratur og musik. Her taler I sammen om værkerne, og efterfølgende i værkstedet arbejder du med de materialer og teknikker, som kunstnerne gør brug af.

Hvor og hvornår?

Efterårets billedskole for de 4-6-årige foregår torsdage fra kl.15.30-17.30 med start den 22. september. Bemærk, at børnene skal følges med en voksen. Billedskolen løber over i alt 9 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering lørdag d. 3. december, hvor familie og venner er velkommen.

Alex Da Corte

Relateret udstilling

Et visuelt brag af en udstilling med en af de yngre stjerner på den internationale kunstscene. Alex Da Corte (f. 1980) arbejder med både maleri, skulptur, video og installation.