For børn & unge, Kurser & workshops

Efterårets billedskole 4-6 årige

 • Dato
  Torsdag 26. september
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Aktuelle udstillinger og Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1.600 (+ gebyr kr. 10)

Naturen, mennesker og dine sanser er i fokus på efterårets billedskole. Her vil du få mulighed for at bruge din fantasi og skaberkraft, når du eksperimenterer med både maleri, tegning, skulptur og grafik.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1400 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets billedskole vil du bl.a. dykke ned i sæsonens to store udstillinger med den schweiziske superrealist Franz Gertsch og hans farverige malerier samt den store temaudstillingen om Havet. Louisianas mangfoldige samling og Skulpturparken kommer også i spil.

Hver eftermiddag starter med en introduktion til dagens emne med skulptur, maleri, tegning eller grafik. Herefter kigges der nærmere på de værker eller emner, som der skal arbejdes med, og til sidst går I samlet i værkstedet og arbejder med de forskellige teknikker.

Hvor og hvornår?

Efterårets billedskole for de 4-6 årige foregår torsdage kl. 15.30-17.30 med start 26. september. Børn skal følges med en voksen. Billedskolen løber over i alt 9 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering lørdag 30. november, hvor familie og venner er velkommen.

Havet

Relateret udstilling

J.C. Dahl, Søstykke med et vrag, 1831. SMK

Sæsonens store tematiske Louisiana-udstilling er en opdagelsesrejse over og under overfladen. Her smelter myter, historie og samtid sammen i et møde mellem kunst og videnskab.