Kurser & workshops

Efterårets billedværksted (onsdage)

 • Dato
  Onsdag 22. september
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værsksteder
 • Pris
  Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10)

Magiske farver, sanselige fortællinger og vores forunderlige verden er i fokus på efterårets billedværksted for voksne.

KØB BILLET
Bemærk, at medlemmer af Louisiana Klubben kr. 1500 (+ gebyr kr. 10). Prisen er inklusiv materialer.

På efterårets billedværksted vil du arbejde med kunsten med egne hænder og få en udvidet forståelse for forskellige kunstneriske metoder.

Du vil være med til at udforske værker i udstillingerne med den svenske maler Mamma Andersson, den argentinske kunstner Mika Rottenberg, danske Pia Arke og Jens Adolf Jerichau samt museets samling, og eksperimentere med forskellige udtryksformer inden for maleri, skulptur, tegning og grafik.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til kunstner og værk, og efterfølgende undersøges sammen værkets tilblivelsesproces. Tilbage i værkstedet vil du prøve kræfter med materialer og teknikker svarende til dem, som kunstnerne bruger.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage og kurset er arrangeret under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og hygiejne.

Hvor og hvornår?

Efterårets billedværksteder foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Onsdagsholdet starter 22. september 2021. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering onsdag 1. december 2021 kl. 18.30.

Flere kurser og workshops

Se hele kalenderen

Mamma Andersson

Relateret udstilling

Mamma Anderssons malerier er både forførende og foruroligende. Her er skønhed, sårbarhed og følsomhed, men også afgrunde.