Kurser & workshops

(Udsolgt) Efterårets billedværksted (tirsdage)

 • Dato
  Tirsdag 20. september
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værsksteder
 • Pris
  Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10)

Intense portrætter, sanselige fortællinger og forførende materialer er i fokus på efterårets billedværksted for voksne.

Billedværkstedet er udsolgt.

Prisen er inklusiv materialer. Bemærk, at billet for medlemmer Louisiana Klubben er kr. 1500 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets billedværksted får du mulighed for at arbejde med kunsten med egne hænder og får en udvidet forståelse for forskellige kunstneriske metoder.

Vær med til at udforske værker i de to aktuelle udstillinger med den amerikanske kunstner Alex Da Corte og den store efterårsudstilling Tyskland 1920’erne – Neue Sachlichkeit samt museets samling og skulpturpark. Du vil i løbet af værkstedets 8 uger arbejde med en række forskellige udtryksformer inden for maleri, skulptur, tegning og grafik.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til kunstner og værk, og efterfølgende undersøges sammen værkets tilblivelse. I værkstedet vil du prøve kræfter med materialer og teknikker svarende til dem, som kunstnerne bruger. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Hvor og hvornår?

Efterårets billedværksteder for voksne foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Tirsdagsholdet (hold 1) starter 20. september. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering onsdag 30. november kl. 18.30.

Alex Da Corte

Relateret udstilling

Et visuelt brag af en udstilling med en af de yngre stjerner på den internationale kunstscene. Alex Da Corte (f. 1980) arbejder med både maleri, skulptur, video og installation.