Kurser & workshops

Efterårets billedværksted (tirsdage)

 • Dato
  Tirsdag 26. september
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værsksteder
 • Pris
  Kr. 2000 (+ gebyr kr. 10)

Natur, sanselige fortællinger og farver er i fokus på forårets billedværksted for voksne.

KØB BILLET

Prisen er inklusiv materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1800 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets billedværksted får du mulighed for at arbejde med kunsten med egne hænder og få en udvidet forståelse for forskellige kunstneriske metoder.

Vær med til at udforske værker i efterårets udstillinger med Ragnar Kjartansson og Firelei Bàez samt museets samling og skulpturpark. Du vil i løbet af værkstedets 8 uger arbejde med en række forskellige udtryksformer inden for maleri, skulptur, tegning og grafik.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til en kunstner og værk, og efterfølgende undersøger I sammen værket nærmere. I værkstedet vil du prøve kræfter med materialer og teknikker svarende til dem, som kunstnerne bruger. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Hvor og hvornår?

Efterårets billedværksteder for voksne foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Tirsdagsholdet (hold 1) starter 26. september. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering onsdag 29. november kl. 18.30.

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Glæd dig til den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.